A redőnyök napjainkban is legalább olyan népszerűek, mint 50 évvel ezelőtt, sőt, az okos technológiának köszönhetően ma már 21. századi reneszánszukat élik!

A kézi gurtnis megoldás természetesen opcionálisan választható és kiépíthető, de ma már ennél jelentősen kifinomultabbá vált a redőny technológia.

Az újításokat olyan szempontok szerint alakították, hogy megfeleljenek a 21. századi kívánságoknak.

Új házak építése esetén elérhetővé válik a vakolható tokos kivitelezés, mely beilleszkedik a ház arcvonalába. Ezen kívül vagy választható a külső tokos kivitelezés is. 

Automatizált Smart Home redőnyök 

Az automatizált redőnyöket szeretnénk most kiemelten reflektorfénybe helyezni, amely garantálja a komfort maximális érzetét. 

Programozható, könnyen kezelhető távirányítójával a csőmotoros fejlesztésnek köszönhetően rendkívül halk és praktikus. 

Az automatizált redőnyök fő kiváltsága, hogy alumínium palásttal, azaz redőnyléccel rendelkeznek.

Az alumínium redőnylécek előnyei a műanyag redőnylécekhez képest: 

A műanyag lamellák egyrészt hosszútávon nem bírják a terhelést, másrésztelcsúszhatnak,

illetve a forró nyári napokban könnyen eldeformálódhatnak. 

Az alumínium ezzel ellentétben funkcióját kiválóan teljesíti: 

  • Az üreges lamellák remek hőszigetelőhabbal vannak kitöltve. Kiválóan ellenáll a nyári kánikula hőmérsékletének, érezhető a hőszigetelő képessége is.
  • A lamellák és maga a redőny szerkezet leengedett állapotban az alsó végállásnál lezáródik, ezáltal feltolhatatlanná válik a redőny, ami a betörésvédelmi értékét növeli a háznak. Leengedett állapotban pajzsként védbetörés vagy jégesővel szemben is.
  • Az általunk beépített motorok akadályérzékeléssel vannak ellátva, így ha véletlenül alatta marad egy virág, vagy szék, akkor akadályt érzékelve azonnal megáll, így biztonságban tudhatjuk gyermekeinket, növényeinket, háziállatainkat vagy bármit ami a redőny leeresztésének útját állja. 
  • Továbbá a Smart Home redőnyök lefagyás védelemmel is el vannak látva. Vagyis, ha télen a záróléc lefagy, akkor az nem indul el, s nem kockáztatja a motor meghibásodását.
  • Megrendelőnk gazdag színválasztékú színpalettáról válogathat, mivel közel húsz színárnyalat áll a rendelkezésére.
  • Bővíthető szúnyoghálóval
  • Igény szerint motorizálható
  • Emellett a gyártó 5 év garanciát kínál a termékekre, mely kiemelkedő a piacon.