Biztonságot nyújtunk!

A Tétényi Security több évtizedes tapasztalatokkal rendelkező családi vállalkozás, mely az Ön számára minőségi munkavégzést, a legmodernebb, „legokosabb” technológia alkalmazását és az elvégzett munka folyamatos nyomon követését nyújtja.

Miért válasszon minket?

  1. Ügyfeleink értékelik a valóban megbízható szaktudást és tapasztalatot, mellyel rendelkezünk. Tétényi Imre, a minőségi biztonságtechnikai rendszerek telepítésének szakértője, valamint Tétényi Balázs, a biztonságtechnikai rendszerek informatikai szakértője, akikre számíthat.
  2. Régi ügyfeleink számára rendszeres karbantartást végzünk, javasoljuk a rendszeres szervizelést, hiszen ezek a halk rendszerek időnként tesztelésre szorulnak, hogy amikor valóban jelzésre van szükség, akkor megbízhatóan működjenek.
  3. Garanciát vállalunk az általunk elvégzett munkákra és javítás esetén is számíthat ránk
  4. Családi, emberléptékű kisvállalkozásunk a garancia arra, hogy Ön a szervizelés során ugyanazokkal fog találkozni, akik telepítették a rendszerét, és ismerik azt, valamint első kézből tudnak szakértői tanácsokat nyújtaniés elvégzik az esetleges módosításokat.

Elsősorban Pest megyében, Pomáz és környékén tevékenykedünk, de elégedett ügyfeleink hírünket a Balaton környékére és a szomszédos országokba is elvitték, ezért alkalmanként itt is vállalunk munkát.

Biztonságtechnikai rendszereket építünk ki családi házak és iparterületek részére.

Riasztórendszer telepítése kapcsán számíthat ránk: olyan technológiát ajánlunk az Ön számára, mely megbízható és garantáltan helyt áll az Ön ingatlanán, az Ön igényei szerint.

IP kamerarendszer kiépítését is végezzük, akár a legmodernebb, okostelefonról nyomon követhető alkalmazásokkal együtt.

Radar-és infrasorompók segítségével külterület védelméről is gondoskodni tudunk.

Otthoni informatikai hálózatok megtervezését és kivitelezését is végezzük, így épülő vagy felújítás alatt álló otthona vagy telephelye kiszámíthatóan alkalmas lesz az informatikai igények kielégítésére.

Tűzvédelemről is gondoskodunk: a legmodernebb tűzjelző rendszereket alkalmazzuk, a fenti technológiákkal összhangban telepítve.

Kaputelefonok kiépítését is vállaljuk, de beléptető rendszerek telepítésében is számíthat ránk.

Célunk, hogy az emberléptékű, családi vállalkozás keretein belül továbbra is a XXI. század legmodernebb és legmegbízhatóbb termékeivel dolgozzunk, hogy Önnek és családjának biztonságot nyújtsunk!

Tétényi Imre, a minőségi biztonságtechnikai rendszerek telepítésének szakértője és
Tétényi Balázs, 
a biztonságtechnikai rendszerek informatikai szakértője