Biztonságot nyújtunk!

Riasztó rendszer alatt értjük a különböző objektumok, épületek, ingatlanok védelmére alkalmazható behatolásjelző rendszereket. 

Lakások, családi házak, ipari objektumok riasztó rendszerének tervezését, felszerelését, üzembe helyezését, karbantartását és javítását végezzük.

Ha biztonságról van szó, válassza komoly szakmai múlttal rendelkező biztonságtechnikai cég szolgáltatásait!

Az általunk telepített rendszerek megfelelnek a szakmai szabványoknak.

A felszerelt vagyonvédelmi rendszerek által nyújtott biztonságot növelheti, ha megbízható cégnél szerződést köt 24 órás távfelügyeleti szolgáltatásra.

A lakásriasztó rendszerek esetén is kiépíthetők további védelmi funkciók:

  • tűz-, vagy füstérzékelés
  • értékvédelem
  • személyvédelem

Paradox riasztó rendszerek

A Paradox vagyonvédelmi berendezései szigorú minőségi előírásoknak felelnek meg, megbízhatóságuk remek, meghibásodási arányuk csekély.

A riasztó karbantartás és próbariasztás lényege:

Figyelem!

A fent leírtakat egybevéve, mint minden elektronika, a lakásriasztó elemei is elromolhatnak. Mivel a riasztó túlnyomórészt „némán” teszi a dolgát, valós betörés, riasztási esemény ritkán fordul elő, a meghibásodás is nehezebben vehető észre, mint egy háztartási gépen, vagy szórakoztató elektronikai cikk esetében.

 Ezért alapvető fontosságú, hogy rendszeresen, legalább félévente végezzen próbariasztást – ha távfelügyeleti szolgáltatása is van, a diszpécserekkel egyeztetve, és évente, legfeljebb kétévente az egész rendszert vizsgáltassa át szakemberrel, vagy kössön karbantartási szerződést.

Lakásriasztó rendszer és a ház berendezésének összefüggése

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a lakás körülményeiben, a berendezésben, bútorozásban történt változás befolyásolja a riasztó működését is. Ezért ilyen esetekben is érdemes szakembereink tanácsát, segítségét kérni.

Reméljük a fenti néhány sorral felkeltettük érdeklődését, esetleg további kérdések fogalmazódtak meg Önben. Ha így van, kérjen tőlünk visszahívást, árajánlatot, jelezze kérdését, problémáját e-mailben.

Riasztórendszer szakértőink ajánlata: 

  1. Telefonos, helyszíni felmérés
  2. Riasztórendszer tervezése, ajánlatadás
  3. Riasztórendszer telepítése