Az elektromos függönyök egyre nagyobb teret hódítanak a lakások, családi házak avagy irodák komfort szintjének megteremtése érdekében.

A mai motoros karnisok fejlődés a kornak megfelelő elvárásoknak megfelelnek. Nem csupán a régebbi vezetékes modullal szabályozhatók, hanem a vezeték nélküli teljes vezérlés is általánossá vált.
Alkalmazhatunk távirányítót, vagy akár mobil eszközről intézhetjük ingatlanunk árnyékolás technikáját: mikor melyik helyiség függönye mennyire korlátozza a napsütést és a kilátást.

A magasabb komfortot kiszolgáló motoroskarnisokat, már Smart rendszerre is rá köthetjük, s mivel moduláris egységekről van szó, így igény szerint helyiségenként, vagy irodánként is bővíthetjük, s csatlakoztathatjuk a Smart Home rendszerhez.

A függönyöket illető típusok széles választékkal kecsegteti a vásárlókat.
A tetszetős lapfüggönyöktől a kiváló minőségű sötétítő függönyig, melyet nagy alapossággal érdemes kiválasztani, hisz ezen függöny alkotja majd a keretet lakásának kilátására.

Emellett meghatározza lakása egy részénének hangulatát. A korszerű, távirányítható, programozható motoroskarnisok zajszintje egészen halk. Emellett jellemzően hosszú élettartalmú eszközök, melyek megbízhatóan teszik a dolgukat figyelemfelkeltés nélkül.