Az elmúlt néhány évben megsokszorozódott a hazánkban áttelelő, kellemetlen szagú poloskák száma, melyek mindenáron próbálnak bejutni az ingatlanokba, hogy menedéket találjanak a fagyok előtt.

Ezzel pedig megkeserítik a lakók életét, mert az ablak ajtó ablak kereteken kívül bemásznak a ruhák közé és minden elképzelhető helyre, ahol nem volna helyük.

Az új ház építése sokaknak álom mindaddig, amíg el nem kezdődik. A magára hagyott építkezési terület kincsesbánya a tolvajoknak. Védje meg a telket és épülő házát, gondoljon idejében a biztonságtechnikára!

Az építkezési területen tárolt, könnyen mozgatható építőanyagok, állványok, nyílászárók, gépészet a tolvajoknak is felkeltheti a figyelmét. Sokszor megesik, hogy a frissen behelyezett nyílászárók, kazán esik a bűnözők áldozatául. Ilyenkor a pénztárcát és a lelket is megterhelő építkezős időszak még nehezebbé válik.

Csökkentse a tolvajok esélyét, már az építkezéskor gondoskodjon a riasztó, illetve kamerarendszer felszereléséről! 

Az otthonunk biztonsága a legfontosabb, ezért a biztonságért felelős technológia kiválasztása és szakszerű beépítése felelősségteljes döntést igényel.

Az alábbi ötletekkel szeretnénk segíteni az új vagy már meglévő rendszerek kiválasztásában és kiépítésében. 

Amennyiben megfontolja a tanácsainkat, biztosak vagyunk benne, hogy jobban tud választani az Önnek leginkább megfelelő biztonsági eszközökben.

Önmagában a riasztó készülék a közvetlen környezetet „értesíti” arról, hogy behatolás vagy próbálkozás történik, a távfelügyeletbe kötés ad biztonságot annak, aki távollétében is szeretne hatékony reakciót a riasztásra.

Azonban olyan településeken vagy tanyákon, ahol nem működik távfelügyelet, segítséget jelent a riasztó mellé szerelt GSM adapter használata.

A távfelügyelet mellett/helyett alternatív megoldást is jelenthet, mivel nem kell havi díjjal számolnunk.

A korábban betörés áldozatává vált ügyfeleink közül nagyon sokan elmondják, hogy az értékes tárgyak eltulajdonítása mellett legjobban az bosszantotta őket, hogy az intim szférájukba hatoltak be a bűnözők.

Megéri-e riasztórendszert telepíteni?

Természetesen megéri, a riasztórendszer kiépítésének költsége sok esetben alacsonyabb, mint a behatolással járó károk összessége.

A statisztikák igazolják azt az elgondolást, hogy azokban a lakásokban, ahol riasztó rendszer került kiépítésre, sokkal kevesebb a behatolás illetve a behatolási kísérlet.