Építkezik? Hogyan védheti meg az építkezési területet?

Az új ház építése sokaknak álom mindaddig, amíg el nem kezdődik. A magára hagyott építkezési terület kincsesbánya a tolvajoknak. Védje meg a telket és épülő házát, gondoljon idejében a biztonságtechnikára!

Az építkezési területen tárolt, könnyen mozgatható építőanyagok, állványok, nyílászárók, gépészet a tolvajoknak is felkeltheti a figyelmét. Sokszor megesik, hogy a frissen behelyezett nyílászárók, kazán esik a bűnözők áldozatául. Ilyenkor a pénztárcát és a lelket is megterhelő építkezős időszak még nehezebbé válik.

Csökkentse a tolvajok esélyét, már az építkezéskor gondoskodjon a riasztó, illetve kamerarendszer felszereléséről! 

Hogyan védhetjük meg az építkezési területet?

Lehetőség van arra, hogy amikor a nyílászárokat beépítik, rögtön egy héjvédelmet alakítsunk ki, úgy hogy a nyílászárokat védjük. Gyakori, hogy a beépítést követően már este a friss purhabot kivágják, és teherkocsival elszállítják, ezzel több milliós kárt okozva a tulajdonosnak.

Javasoljuk, első ütemben a nyílászárók védelmét, ha van lehetőség, akkor kivonuló szolgálat bekötésével, hogy a riasztó ne csak helyben szóljon. Ha van héjvédelem, akkor jöhet a gépészet, pl.: gázkazán, hőszivattyú, klíma felszerelése.

Vegye komolyan, ne Ön legyen a következő, akihez utólag megyünk riasztót kiépíteni! Törekedjen arra, hogy az építkezés ideje alatt biztonságban legyenek az ott tárolt értékei. A megelőzés mindig olcsóbb.

Nem csak riasztó-, hanem kamerarendszert is érdemes telepíteni, ezt mobilinternettel távolról is nyomon követheti. A riasztórendszer, és IP kamera kiépítése nagyban csökkenti az építkezéskor előforduló lopásokat.

Ez a beruházás, melyet otthona védelmében a jövőben Ön amúgy is tervez – megelőzheti a nemkívánt bűneseteket és minimalizálja a megvásárolt anyagok iránti aggodalmat.

Sokkal nyugodtabban hajtja álomra a fejét a sokszázezres anyagok telken történő elhelyezésekor és az anyagok eltűnését nem szükséges számba vennie az építkezéssel járó kellemetlenségek közé.

A Tétényi Security több évtizedes tapasztalattal és magas minőségben végzi kamera- és riasztórendszerek telepítését és karbantartását. Az építkezés ideje alatt is biztonságot nyújtunk!